De beste filmposters

Echte filmfans hebben er wel een paar in huis hangen: filmposters. Er zijn zoveel goede films dat het moeilijk kiezen is. Per jaar komen er immers tientallen films in de bioscoop. Hieronder vind je daarom een top drie van beste filmposters van 2012.

The Hunger Games

the-hunger-gamesDeze film is gebaseerd op een boekenreeks genaamd The Hunger Games. Er komen dus nog meerdere delen in de bioscoop en dat is goed nieuws voor de fans. De poster van deze spectaculaire film is erg mooi vormgegeven. Het is een close-up Jennifer Lawrence als Katniss Everdeen, compleet met pijl en boog.

The Hobbit: An Unexpected Journey

the-hobbitDe langverwachte prequel van The Lord of the Rings kwam uit eind 2012. Het eerste deel althans, de andere delen komen in 2013 en 2014 in de bioscopen. Regisseur Peter Jackson is na drie films van LotR wel gewend aan het creëren van blockbusters en stelt dan ook niet teleur met dit eerste deel van de trilogie van The Hobbit. Op de poster staat de Engelse acteur Martin Freeman in de rol van hoofdpersonage Bilbo Baggins.

Skyfall

De meest recente film van James Bond kwam uit in oktober 2012 en brak al snel alle records. Hoofdrolspeler Daniel Craig is uiteraard te bewonderen op de poster en heeft uiteraard de befaamde tuxedo aan. De film is één van de meest spectaculaire Bondfilms ooit gemaakt!

Filmposters kun je onder andere kopen bij Expo maar je kunt ook je favoriete poster zelf afdrukken. Let wel even op het formaat foto dat je gebruikt!

Privacy Policy