Leukste kerstfilms 2014

De periode van de feestdagen is aangebroken en het perfecte moment om eens lekker een film te kijken. Een aantal tips op een rij:

Bioscoop top 3

Deze filmtoppers draaien deze maand in de bioscoop. De complete lijst met bioscoopfilms van december is te vinden op Filmvandaag.nl.

Gooische Vrouwen 2

De vriendinnen Cheryl, Anouk, Claire en Roelien zijn terug en maken weer van alles mee.

Annie

Annie is als kleine baby achter gelaten en groeit op bij haar pleegmoeder Miss Hannigan. Haar leven verandert als ze onder haar hoede wordt genomen door de rijke Will Stacks die met deze actie hoop stemmen te krijgen om gekozen te worden tot burgemeester van New York.

Pak van mijn hart

Broers Tom en Niek hebben samen een kledingverhuurbedrijf en Sinterklaascentrale. Ze zijn net gestart met de voorbereidingen voor de decembermaand, als Julia binnenloopt met een aanbod dat alles verandert.

Liever thuis blijven?

Uiteraard zijn er nog genoeg films om te huren die heerlijk bij deze feestmaanden passen. Een aantal klassiekers die altijd leuk blijven om te kijken:

Home Alone

Een van de best bekeken (kerst)films ooit. Kevin McCallister wordt als negenjarig jongetje per ongeluk alleen thuis gelaten met kerst en moet zijn huis zien te beschermen tegen een stel inbrekers.

Love Actually

Een heerlijke romantische komedie uit 2003 die zich afspeelt in de periode vlak voor kerst. Verschillende koppels en hun liefdesleven worden gevolgd.

The Grinch

Ver weg in een eigen fantasiewereld leven de Who’s. Een volkje wat enorm van kerst houdt. Behalve een: The Grinch. Hij moet er niets van hebben en besluit het plan van het kerstfeest te stelen.

Privacy Policy