Fifty Shades of Grey vanaf 12 februari eindelijk in de bioscoop

Hij wordt al lang verwacht en er wordt al lang over gespeculeerd: Fifty Shades of Grey.

Op 12 februari gaat de verfilming van de boeken van E.L. James eindelijk in première. Al weken lang is de wereld in rep en roer over de deze spraakmakende erotische speelfilm die gaat over de bizarre relatie tussen studente Anastasia Steel (Dakota Johnson) en miljardair Christian Grey (Jamie Dornan). Christian introduceert Anastiasia aan de wereld van SM, iets wat totaal nieuw is voor haar.

Wereldwijd zijn er bijna 100 miljoen boeken verkocht en vertaald in 52 verschillende talen. Kan de film dit evenaren? In de voorverkoop zijn al ruim 110.000 kaarten verkocht, wat het nu al een Gouden Film maakt.

Regisseur Sam Taylor-Johnson heeft tijdens een bijeenkomst van boekenfans in New York bekend gemaakt dat ook deel twee en drie verfilmd zal worden. Schrijfster E.L. Lang heeft dit al eerder getwitterd, maar nu heeft de regisseur het bevestigd. Jamie Dornan en Dakota Johnson hebben beiden al toegezegd weer de rol van Christian en Anastasia te spelen.

Nu is het afwachten of de verfilming van het eerste deel voldoet aan de verwachtingen en of het net zo goed is als het eerste boek van de trilogie.

Privacy Policy