Haal meer uit je TV met Vodafone Thuis

De belangrijkste redenen om niet naar de bioscoop te gaan, zijn tijd en geld. De consument is van mening dat de films evengoed thuis bekeken kunnen worden. Met de hedendaagse aanbieders zoals Vodafone Thuis heeft de consument de mogelijkheid om het eigen huis compleet om te toveren tot privé bioscoop! Met zenders zoals HBO kijk je de mooiste series en de nieuwste films wanneer het jou uitkomt.

HBO

Bij Vodafone Thuis zijn verschillende premium zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. Één daarvan is HBO. Met deze zender geniet je van de meest spraakmakende films die zijn verdeeld over drie reclamevrije tv-kanalen. Deze kanalen zijn in perfecte HD-kwaliteit, met Nederlandse ondertiteling. Met HBO On Demand bepaal je als consument helemaal zelf wanneer je naar welke film kijkt.

Tablet tv

Interactieve tv

Heb je net de ontknoping van Wie is de Mol gemist? Met de optie programma gemist ga je direct terug naar het moment voor de onthulling.  Hier krijg je 10 dagen in plaats van 2 dagen de tijd voor. Geen haast dus.

Tablet & smartphone

Wordt het weer mooi weer en wil je naar buiten? Geen probleem. Met de Vodafone TV App die je kan installeren op je smartphone of tablet, wordt het mogelijk gemaakt dat je ook in de tuin verder kan kijken naar je favoriete serie.  Daarnaast is er ook de flexibiliteit om elke uitbreiding zoals HBO maandelijks aan of uit te zetten.

Vodafone Thuis

Deze mogelijkheden zijn onderdeel van Vodafone Thuis. Vodafone Thuis biedt je niet alleen op het gebied van televisie kijken een nieuwe ervaring, maar ook bellen en internetten zitten inbegrepen in het Vodafone Thuis pakket. Zo kan de internetsnelheid oplopen tot 500 Mbps  en kan je zelfs moeiteloos video’s streamen.

Mogelijkheden Vodafone Thuis

Privacy Policy