De 10 beste avonturenfilms

Avonturenfilms zijn de perfecte films om mee te relaxen en bovendien geschikt voor het hele gezin. Hieronder vind je de 10 beste avonturenfilms:

1.       Avatar

De film Avatar zal bij de meeste mensen nog vers in het geheugen liggen. De film was een enorme hit in 2009 en we maakten in de film kennis met een geheel nieuwe, magische wereld en de Na’vi.

2.       The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Een ware klassieker die in het begin van de 21e eeuw in de cinema verscheen was Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Frodo begint in deze film aan zijn tocht naar Mordor.

3.       Toy Story 3

Toy Story 3 is het derde en meest recent verschenen deel uit de Toy Story reeks. De speelgoedpoppen Woody en Buzz Lightyear komen terecht bij een kinderopvang en zullen moeten zien te ontsnappen.

4.       Wall-E

De tweede animatiefilm in de lijst is Wall-E. In Wall-E volgen we het schoonmaakrobotje Wall-E die alleen op aarde is achtergebleven, nadat de planeet door vervuiling is verlaten.

5.       Inglorious bastards

Inglorious Basterds is een film van Quentin Tarantino met onder andere Brad Pitt. De film vertelt het verhaal van een groep mensen die ten tijde van het Nazi regime een aanslag probeert te plegen op de leiders van Duitsland.

6.       Snow White and the Huntsman

Deze film gaat over een verhaal dat we allemaal wel kennen, namelijk Sneeuwwitje. Het wordt echter op een unieke manier verteld en dat maakt het een geweldige film.

7.       The Lion King

The Lion King is een tekenfilm over een jonge leeuw, Simba, die zijn vader, Mufasa, ooit zal moeten opvolgen als koning van het dierenrijk. Als Mufasa echter wordt vermoord door Simba’s oom, zal Simba er alles aan moeten doen om te voorkomen dat de macht in handen van zijn oom komt.

8.       Thor

Een film over de stripheld met dezelfde naam. Thor moet in de film de strijd aangaan met zijn broer Loki, die de macht wil grijpen over Asgard.

9.       Indiana Jones and the last crusade

Harrison Ford kruipt in de huid van Indiana Jones en gaat op zoek naar zijn vader die is ontvoerd door de Nazi’s.

10.   Finding Nemo

We sluiten de top 10 ten slotte af met een animatiefilm. In Finding Nemo is een babyvisje, Nemo, ontvoerd. De vader van het visje, Marlin, gaat in een reis door de oceaan op zoek naar zijn zoon.

Privacy Policy