De 10 beste actiefilms

Als jij van films houdt met veel actie en spektakel, dan zijn de onderstaande films wat voor jou. De 10 beste actiefilms aller tijden:

1.       The Avengers

In The Avengers zie je al je favoriete helden de strijd met Loki en zijn legers aangaan. De Hulk, Captain America, Iron Man, Thor en Hawkeye, ze zijn allemaal van de partij. Het is zonder twijfel een van de meest spectaculaire films ooit.

2.       Lord of the Rings Trilogy

Iedereen kent de Lord of the Rings films waarschijnlijk wel. Volg het verhaal van Frodo die de magische ring moet vernietigen en in een vulkaan moet gooien om het kwaad te verslaan.

3.       Braveheart

Braveheart vertelt het verhaal van William Wallace en Schotland die strijden voor onafhankelijkheid. Een boeiende, ontroerende en spannende film die elke filmliefhebber gezien moet hebben.

4.       Heat

Heat is een meesterwerk waarin Al Pacino en Robert de Niro de hoofdrollen vertolken. Pacino staat aan de kant van de wet en stelt alles in het werk om de topcrimineel die door de Niro wordt gespeeld op te pakken.

5.       Inception

Dit is een bloedstollende actiefilm waarin een groep wetenschappers het onderbewustzijn van een zakenman wil beïnvloeden door binnen te dringen in zijn droomwereld.

6.       Battleship

Een vloot schepen stuit op een vijandige vloot van aliens. De strijd barst los, maar het menselijke ras zou eigenlijk wel graag willen weten wat de aliens precies willen.

7.       The Dark Knight

De beste Batmanfilm tot nu toe, met een zeer donker tintje. Batman moet het dit keer opnemen tegen de Joker en doet er alles aan om Gotham City veilig te houden.

8.       The Matrix

The Matrix vertelt het verhaal van Neo, een hacker die ontdekt dat de wereld waarin we leven eigenlijk heel anders in elkaar zit dan we denken.

9.       Men in Black 3

Het derde deel van de Men in Black serie is vorige maand uitgekomen en het is een waardig vervolg op de eerdere 2 films. Will Smith op zijn best!

10.   V for Vendetta

De nummer 10 in deze lijst is V for Vendetta met de beeldschone Natalie Portman. In deze film zien we het gevecht van de terrorist V, die vecht tegen een totalitaire staat.

Privacy Policy